GTST Spoilers 19 juni t/m 23 juni

Volg jij een soap, serie of iets anders? Bespreek hier alle televisieprogramma's of deel jouw kijktip van vandaag.
Gebruikersavatar
Redactie
Site Admin
Berichten: 8
Lid geworden op: za jun 17, 2017 7:59 am

GTST Spoilers 19 juni t/m 23 juni

Bericht door Redactie » zo jun 18, 2017 10:34 am

gtst banner.png
Maandag 19 juni
Noud, Sjoerd en Job willen Becky naar Meerdijk lokken. Ludo probeert zijn plannen door de gemeenteraad te loodsen. Nadat ze zich verslapen heeft, verloopt Maximes dag heel anders dan ze van tevoren had gedacht.

Dinsdag 20 juni
Rover beschuldigt Bill ervan dat hij de beslissing van de gemeenteraad heeft beïnvloed. Aysen weigert in te gaan op Nouds vraag om op afstand een computerlocatie te traceren. Ze heeft een andere oplossing voor hem.

Woensdag 21 juni
Rover organiseert een protestmars naar het stadhuis. Jos eist de hulp van Rik als hij Café De Koning wil kopen en daarna heeft Jos nog een onprettige verrassing voor Rik. Kimberly wil het goed maken met Rover.

Donderdag 22 juni
Maxime en Bill komen nog nader tot elkaar als ze elkaar hun diepste angsten onthullen. Rikki doet research en vindt een aantal kwalijke zaken over Jos. Ze maakt zich daardoor nog meer zorgen over haar vader Rik.

Vrijdag 23 juni
Rik vertelt Aysen dat hij een manier heeft ontdekt om Jos erin te luizen. Hij gaat ermee aan de slag en brengt zichzelf in een gevaarlijke situatie. Sjoerd doet Rikki een vergaand voorstel, waardoor ze gaat twijfelen.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast